top of page

Jeepers

Public·31 members
Sugar Daddy
Sugar Daddy

[[LIVE**Elää]] Suomi vs USA Elää Live Jääkiekon nuorten MM-kisat 4. tammikuuta 2024


Näin USA kaatuu – Suomen päävalmentajalta salaperäinen kommentti: ”Löytyy pari iskun paikkaa”

Nuoret Leijonat tietää, milloin USA on haavoittuvainen. Nuoret Leijonat on hurjan paikan edessä torstaina, kun MM-välierässä Göteborgissa vastaan luistelee kisojen suurin ennakkosuosikki USA.


🔴LIVE📺📱👉 Suomi U20 - USA U20 Elää


🔴LIVE📺📱👉 Suomi U20 - USA U20 ElääKuten kaikki tietävät, Suomen kisat eivät alkaneet kovinkaan hyvin, sillä Kanadaa ja Saksaa vastaan koettujen tappioiden jälkeen alettiin jo huutamaan katastrofia. Niin vain kuitenkin piskuinen sinivalkoinen joukkue voitti kaksi viimeisintä alkulohkon kamppailuaan, ja puolivälierässä Slovakia kaatui jatkoajan jälkeen.


USA puolestaan on ollut kisoissa odotetun vahva ja se on takonut taululle hurjia maalilukemia. Viimeisimpänä puolivälierässä se käveli Latvian yli lukemin 7-2.


Mainos:


Sanomattakin on selvää, että jenkit lähtee välieräotteluun valtavana ennakkosuosikkina. Ennenkin on kuitenkin yllätyksiä nähty, joten olisiko yksi tällainen taas muhimassa?


Näin katsot ottelun tv:stä:

U20 MM-kisat on nähtävillä kokonaisuudessaan Discovery+ palvelussa, mutta välieristä lähtien kaikki ottelut tulevat ilmaiseksi TV5-kanavalta. Suomen ottelun lähetys käynnistyy torstaina Leijonastudiolla kello 20:00 ja itse matsi pistetään liikkeelle 20:30.


Ruotsin ja Tshekin välinen ensimmäinen välierä puolestaan käynnistyy klo 16:00.


Ikäluokkamaajoukkueiden MM-turnauksissa harvemmin muistellaan menneitä, sillä pelaajien vanhetessa joukkueet ja niiden taustaryhmät muuttuvat vuosittain roimasti.

Suomen ja USA:n välinen lähihistoria jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa on USA:n kannalta kuitenkin ollut sen verran synkkä, että pientä revanssihenkeä on ilmoilla.


Se on iso peli. Tuo joukkue pudotti meidät viime vuonna ulos, USA:n päävalmentaja Nate Leaman sanoi.

Vuosi sitten Suomi kaatoi USA:n puolivälieräottelussa 1–0 ja kaksi vuotta sitten finaalissa 3–2.


Matka on kesken

Nuorten Leijonien päävalmentaja Antti Pennanen on korostanut, että pelaajien on saatava henkinen tila jiiriin, jotta joukkue pystyy jälleen esittämään turnauksen parasta peliään. Kyseessä on nuorille miehille erityisen merkittävä ottelu, mutta myös ainutlaatuinen tilaisuus, josta voi nauttia.


Eilen joukkueessa oli hyvä, vapautunut tunnelma ja tänään pidämme huolen, että keskittyminen on olennaisessa ja että matka on yhä kesken, Pennanen sanoi.

Emme ole tyytyväisiä siihen, mitä olemme saavuttaneet. Päinvastoin olemme hienolla matkalla ja eilenkin puhuimme, että vielä on paljon töitä edessä ja että harva pääsee pelaamaan MM-kullasta koskaan. Meillä on nyt se mahdollisuus, emmekä päästä sitä ohi ainakaan sen takia, että olisimme liian tyytyväisiä. Uskon, että aamujäille tulee keskittynyt joukkue.


Pennasen mukaan ainakin apuvalmentaja, pelien aikana katsomossa operoiva Miika Elomo oli vireessä aamupalapöydässä.


Pari iskun paikkaa

Suomen ja USA:n välinen välieräottelu alkaa Suomen aikaa tiistaina kello 4.30.


Suomen aikaa maanantaina illalla Nuorten Leijonien joukkue aloitteli päiväänsä Edmontonissa. Ennen USA-ottelua valmennusjohto aikoo vielä lyhyesti muistuttaa pelaajia myös taktisista asioista. Joku taktinen oivallus voi nousta arvoon arvaamattomaan.


Käymme läpi pari videopätkää alivoimasta ja ylivoimasta. Heillä on myös muutama erittäin vaarallinen 5 vastaan 5 -hyökkäyspelin aloituskuvio, jotka meidän pitää katsoa läpi. Samalla heidän aloituksistaan löytyy pari iskun paikkaa.


Informaation määrällä on tässä vaiheessa kuitenkaan turha sekoittaa pelaajien päätä.

Ne ovat muistutusluonteisia asioita. Pelaajat tietävät, miten ne pelataan. Ne on käytävä läpi, mutta emme vedä kania hatusta.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page